Bedankt! Uw aanvraag is verzonden.

Beste heer/mevrouw

Hartelijk dank! We gaan direct aan de slag met uw aanvraag voor de .

We helpen u graag met de zoektocht naar de Citroën die bij u past. Samen komen we altijd op de juiste en meest voordelige die aan al uw wensen voldoet.

Bij Citroën Aanbieding staan we voor uw tevredenheid en dat tegen een scherpe prijs.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085 – 07 07 398. Wij helpen u graag verder.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van de vijf showrooms van Citroën Dealer Van Beek, hier kunt u onze modellen op uw gemak bekijken en een testrit maken.

Met vriendelijke groet,

Citroën Aanbieding

Dit gaan wij voor u doen

  1. U ontvangt van ons een bevestigingsmailBinnen enkele ogenblikken ontvangt u een bevestiging van uw offerteaanvraag op het opgegeven mailadres.
  2. Wij komen graag met u in contactTijdens openingstijden streven wij ernaar om dezelfde dag contact met u op te nemen. Graag bespreken we uw wensen en behoeften. Eventuele vragen zullen beantwoord worden en daarnaast stellen we u graag op de hoogte van de mogelijkheden.
  3. Wij ontvangen u graag in onze showroomWij plannen graag een afspraak voor u in bij één van onze verkoopadviseurs. De verkoopadviseur bespreekt het voorstel met u en uiteraard is er ook tijd om een proefrit te maken.
  4. Wij maken alles in orde!Gaat u akkoord met het scherpe voorstel dat wij u hebben gedaan? Dan maken wij alles in orde en wordt er een afleverdatum afgesproken. Wij zorgen dat uw nieuwe auto op de afgesproken datum er keurig bij staat.