Citroën C3 actie

Citroën C3 Actie

Citroen C3 Actie. Maak kennis met de frisse nieuwkomers in het compacte segment! Citroën heeft bied met zijn energieke voorkomen en comfortabele wegligging de juiste aanbieding.

Zo hebben wij de onderscheidende Citroën C3, een auto waar u op slag verliefd op wordt. Met zijn 36 kleurcombinaties is hij volledig af te stemmen naar uw maak. Een andere nieuwkomer is de stoere en robuuste Citroën C3 Aircross, de SUV van Citroën. De auto is vanaf nu te bestellen en leverbaar in de herfst. Met zijn originele, krachtige en frisse ontwerp onderscheidt de C3 Aircross zich duidelijk van andere SUV’s. Ook deze auto is uitgebreid te personaliseren tot in de kleinste details.

Kernwaarde bij Citroën is het “Citroën Advanced Comfort®”, hierbij blijft het merk trouw aan zijn DNA en biedt dankzij de jarenlange knowhow een optimaal rijcomfort. Ons doel is dat elke rit zorgt voor een uiterst plezierige en ontspannen ervaring, waarbij u kunt genieten van een ongekende rust door onder andere het uitstekende zitcomfort van de royale stoelen, het unieke Citroën-veercomfort onder alle rijomstandigheden en het geluidscomfort dankzij de uitstekende isolatie en de goede akoestiek. Hieronder ziet een overzicht van de C3 varianten die wij op dit moment in de aanbieding hebben. Let op want onze aanbiedingen zijn tijdelijk van aard en gelden zolang de voorraad strekt. Vraag daarom snel een offerte aan.

Citroën C3

C3

Vanaf: €18.990,-
Bekijk de deals
Citroën C3 Aircross

C3 Aircross

Vanaf: €28.990,-
Private Lease: € 510,- p/m.
Bekijk de deals

Citroën Aanbieding.nl is de website voor de beste acties en aanbiedingen voor nieuwe CITROËN personen en bedrijfswagens. citroenaanbieding.nl is onderdeel van Citroën Van Beek. Net als op onze website www.citroenvanbeek.nl, vindt u op citroenaanbieding.nl de nieuwste CITROËN-modellen. Het verschil is echter dat citroenaanbieding.nl geen vast assortiment heeft maar voertuigen aanbiedt via tijdelijke verkoopacties, die slechts een paar dagen duren. De modellen, die in gelimiteerde oplage worden aangeboden, staan maar een beperkte tijd online. Hierdoor dient u er snel bij te zijn, want OP=OP.