Citroën C4 Actie

Citroën C4 Actie

Citroen C4 Actie. Maak kennis met de aanbiedingen  onder de verschillende C4 varianten! Citroën heeft de perfecte Citroën C4 voor iedere behoefte!

Zo hebben wij de stoere en gedurfde C4-Cactus met zijn unieke beschermde Airbumps®, de elegante comfortabele Nieuwe C4-Cactus, de functionele en ruime C4 Spacetourer met hoge instap en de zeer ruime 7-persoons Grand C4 Spacetourer, ideaal voor gezinnen en tripjes naar de sportvereniging. Citroën biedt met zijn ruime modellengamma maatwerk voor iederen. Hieronder ziet een overzicht van de Citroën C4 varianten die wij op dit moment in de aanbieding hebben. Let op want onze aanbiedingen zijn tijdelijk van aard en gelden zolang de voorraad strekt. Vraag daarom snel een offerte aan.

Citroën C4

C4

Vanaf: €30.629,-
Bekijk de deals
Citroën Ë-C4

Ë-C4

Vanaf: €39.635,-
Bekijk de deals

Citroën Aanbieding.nl is de website voor de beste acties en aanbiedingen voor nieuwe CITROËN personen en bedrijfswagens. citroenaanbieding.nl is onderdeel van Citroën Van Beek. Net als op onze website www.citroenvanbeek.nl, vindt u op citroenaanbieding.nl de nieuwste CITROËN-modellen. Het verschil is echter dat citroenaanbieding.nl geen vast assortiment heeft maar voertuigen aanbiedt via tijdelijke verkoopacties, die slechts een paar dagen duren. De modellen, die in gelimiteerde oplage worden aangeboden, staan maar een beperkte tijd online. Hierdoor dient u er snel bij te zijn, want OP=OP.