Bedankt voor uw vraag!

Beste heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw bericht, welke wij in goede orde hebben ontvangen.

Ons streven is om uw vraag tijdens werkdagen binnen 48 uur zorgvuldig te beantwoorden.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-0707398. Wij helpen u graag verder.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van de vijf showrooms van Citroën Dealer Van Beek, hier kunt u onze modellen op uw gemak bekijken en een testrit maken.

Met vriendelijke groet,

Citroën Aanbieding

Dit gaan wij voor u doen

  1. U ontvangt van ons een bevestigingsmailBinnen enkele ogenblikken ontvangt u een bevestiging van uw contact op het opgegeven mailadres.
  2. Wij komen graag met u in contactTijdens openingstijden streven wij ernaar om dezelfde dag contact met u op te nemen. Graag beantwoorden wij al uw vragen
  3. Wij ontvangen u graag in onze showroomWij plannen graag een afspraak voor u in bij één van onze verkoopadviseurs. De verkoopadviseur informeert u graag over de mogelijkheden en uiteraard is er ook tijd om een proefrit te maken.
  4. Wij maken alles in orde!Gaat u akkoord met het scherpe voorstel dat wij u hebben gedaan? Dan maken wij alles in orde en wordt er een afleverdatum afgesproken. Wij zorgen dat uw nieuwe auto op de afgesproken datum er keurig bij staat.